fbpx

Wanted: Animation Producer

Animaation ammattilainen, oletko tuleva avaintekijä Brinkin animaatiotuotannoissa? Oletko valmis vetämään animaatioprojekteja suomalaisille ja kansainvälisille huippubrändeille? Me ollaan Brink, mainontaan ja markkinointiin erikoistunut animaatio- ja kuvitusstudio. Brinkin visio on olla maailman paras yhteisö luovan alan ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuuden joustavassa työympäristössä kansainvälisten huippuammattilaisten kanssa. Toimistomme saunoineen ja pingispöytineen sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta työskentelemme pitkälti kansainvälisten tiimien kanssa paikkariippumattomasti kotoa, mökiltä ja ulkomailta käsin. Nyt etsimme tuottajaa, joka haluaa auttaa kunnianhimoisia brändejä hyödyntämään animaatiota liiketoiminnassaan.

Meidän klaanissa menestyt hyvin, jos olet nöyrä, nälkäinen ja fiksu tiimipelaaja sekä ennakkoluuloton ja utelias tutkimusmatkailija. Jaathan kanssamme myös ideologian “Team Work = Dream Work!” Tervetuloa vauhdikkaaseen työympäristöön, jossa tehdään muutakin kuin haaveillaan, sillä toimitamme asiakkaillemme tasaisella tahdilla huippulaatuisia tuotteita ja palveluita.

Animation Producerin vastuualueisiin kuuluu Brinkin 2D- ja 3D-tuotantojen johtaminen. Työtehtäviin kuuluu kustannusarvioiden laatiminen, tuotantotiimien kokoaminen, asiakasviestintä ja projektin johtaminen tuotantojen alusta loppuun. Lisäksi rooliin kuuluu läheinen työskentely ohjaajien, tekijöiden, myynnin ja resursoinnin kanssa. Tässä kaikessa sinua tukee kansainväliset yhteistyökumppanimme ja Brinkin henkilökunta.

Roolissa edellytetään vankkaa animaatioalan kokemusta. Työssä menestyäksesi toivomme sinulta kokemusta laadukkaiden kaupallisten animaatioiden tuottamisesta, animaatioiden tuotantoprosesseista, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta sekä monipuolisesta luovan työn tiimityöskentelystä. Osallistut myös kansainvälisten tiimien ja uusien tekijöiden valintaan. Tavoitteenamme on, että sinusta tulee maailmanluokan animaatiotuottaja. Nautithan vaihtelevasta ja vauhdikkaasta projektityöympäristöstä!

Yrityksemme kehittyy vauhdilla, mikä vaatii kaikilta joustavuutta, mukautumiskykyä ja halua olla mukana kasvavassa yrityksessä. Lue lisää Brinkistä kulttuurikirjastamme (englanniksi).

Mitä haluamme tarjota sinulle

Tarjoathan puolestasi meille

Jos innostuit lukemastasi ja uskot, että olisit tähän rooliin ja meille sopiva henkilö, niin lähetäthän meille vapaamuotoisen työhakemuksesi, CV:si, showreelisi tai portfoliosi, palkkatoiveesi ja päivämäärän, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa työssäsi. Odotamme innolla hakemustasi 2.8. asti osoitteeseen jobs@brinkhelsinki.com!