fbpx

Wanted: Animation Art Director

Animaation ammattilainen, oletko tuleva avaintekijä Brinkin animaatiotuotannoissa? Oletko valmis suunnittelemaan ja ohjaamaan animaatioita suomalaisille ja kansainvälisille huippubrändeille? Me ollaan Brink, mainontaan ja markkinointiin erikoistunut animaatio- ja kuvitusstudio. Brinkin visio on olla maailman paras yhteisö luovan alan ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä tulevaisuuden joustavassa työympäristössä kansainvälisten huippuammattilaisten kanssa. Toimistomme saunoineen ja pingispöytineen sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, mutta työskentelemme pitkälti kansainvälisten tiimien kanssa paikkariippumattomasti kotoa, mökiltä ja ulkomailta käsin. Nyt etsimme Animation Art Directoria, joka haluaa auttaa kunnianhimoisia brändejä hyödyntämään animaatiota liiketoiminnassaan.

Meidän klaanissa menestyt hyvin, jos olet nöyrä, nälkäinen ja fiksu tiimipelaaja sekä ennakkoluuloton ja utelias tutkimusmatkailija. Jaathan kanssamme myös ideologian “Team Work = Dream Work!” Tervetuloa vauhdikkaaseen työympäristöön, jossa tehdään muutakin kuin haaveillaan, sillä toimitamme asiakkaillemme tasaisella tahdilla huippulaatuisia tuotteita ja palveluita.

Animation Art Directorin vastuualueisiin kuuluu Brinkin 2D- ja 3D-animaatiotuotantojen suunnittelu, toteutusehdotusten eli treatmentien teko ja esittely sekä tuotantojen ohjaaminen. Työtehtäviin kuuluu alkuperäisten ideoiden luominen, sekä valmiiden ideoiden jalostaminen. Animation Art Director osallistuu tuotannon toteuttavan tiimin kokoamiseen ja ohjaamiseen tuotannon alusta loppuun. Lisäksi rooliin kuuluu läheinen työskentely asiakkaiden, tuottajien, myynnin ja resursoinnin kanssa. Tässä kaikessa sinua tukee ammattitaitoinen tekijöiden, ohjaajien ja suunnittelijoiden tiimi.

Roolissa edellytetään vankkaa animaatioalan kokemusta. Työssä menestyäksesi toivomme sinulta kokemusta treatmentien teosta, laadukkaan animaation tuottamisesta, animaatioiden tuotantoprosesseista (erityisesti animaticit ja esivisualisoinnit) sekä käsikirjoitus, ohjaus- ja suunnittelutyöstä. Osallistut myös kansainvälisten tiimien ja uusien tekijöiden valintaan. Tavoitteenamme on tehdä sinusta animaatiotuotantojen suunnittelun ja ohjaamisen huippuammattilainen.

Yrityksemme kehittyy vauhdilla, mikä vaatii kaikilta joustavuutta, mukautumiskykyä ja halua olla mukana kasvavassa yrityksessä. Lue lisää Brinkistä kulttuurikirjastamme (englanniksi).

Mitä haluamme tarjota sinulle

Tarjoathan puolestasi meille

Jos innostuit lukemastasi ja uskot, että olisit tähän rooliin ja meille sopiva henkilö, niin lähetäthän meille vapaamuotoisen työhakemuksesi, CV:si, showreelisi tai portfoliosi, palkkatoiveesi ja päivämäärän, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa työssäsi. Odotamme innolla hakemustasi 2.8. asti osoitteeseen jobs@brinkhelsinki.com!